10.2 C
București
23 februarie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Zannidache și-a ales favoritul la Survivor! „S-ar putea să fiu fan Kamara. Dacă omul ne distrează, dacă omul e sincer, atât contează”

Zanni, câștigătorul competiției Survivor România 2021, a făcut spectacol seara trecută, după scandalul care a izbucnit în Republica Dominicană. Cântărețul a avut o reacție neașteptată la adresa lui Kamara, cel care a fost la un pas de a se lua la bătaie cu Războinicii, cofnorm cancan.ro.

În ediția de pe data de 17 ianuarie 2023, Faimoșii și Războinicii au avut parte de o ciocnire destul de gravă, deoarece se putea lăsa cu o bătaie ca la carte. În centrul atenției a fost cel mai nou concurent, Kamara, Maria Lungu și Andrei Krișan. De-a lungul unei probe, cei trei s-au luat la harță în văzul tuturor.

Zanni se declară fanul lui Kamara, după scandalul de la Survivor

Din momentul în care a început Survivor România 2023, Zanni, câștigătorul din 2021 a început să posteze tot felul de videoclipuri în care comentează probele, dar și atitudinea concurenților. De data aceasta, Kamara a fost cel care i-a stârnit interesul în momentul în care a încercat să îl lovească pe oponentul său și a bruscat-o puternic pe Maria Lungu.

Într-un videoclip postat pe TikTok, fostul Faimos recunoaște că ar putea deveni fanul numărul 1 al lui Kamara, doar pentru că este un bărbat care nu ține cont de faptul că este filmat și se comportă exact așa cum își dorește. Ba mai mult decât atât, Zanni susține că cea care a fost de vină în această situație a fost chiar Maria.

„Când îl văd pe Kamara atât de degajat, fără nicio remușcare, nici nu stă să se gândească, ‘Aoleu, sunt filmat’. S-a dus și a împins-o pe aia, că aia s-a băgat, de fapt, în fața lui – ‘Pleacă, bă, lasă-mă-n pace!’. A aruncat-o ca pe o pungă de gunoi. Nici nu l-a interesat. Genial. S-ar putea să fiu fan Kamara. Dacă omul ne distrează, dacă omul e sincer, atât contează. Poate să facă ce vrea el”, a declarat Zanni în live-ul de pe TikTok, seara trecută.

Related posts

Volodimir Zelenski: Există veşti importante din România, sunt recunoscător preşedintelui român Iohannis

econtext

400 de voluntari pentru sărbătoarea ciclismului din București. Ce înseamnă să ajuți fără a primi niciun ban? „Te face să dai tot ceea ce este mai bun în tine”

econtext

Primăria Sectorului 1 a transmis că un nou parc va fi construit în Sectorul 1. Acesta va avea și o pistă pumptrack

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More