10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Intr-o tara normala, cei care conspira la masluirea referendumului trebuie judecati de INALTA TRADARE

Interceptarile publicate ieri in toata presa romaneasca, cu discutii intre mai multi oficiali USL si alti membri ai Guvernului, ar trebui sa se lase cu urmari de amploare. Cu urmari PENALE de amploare!

In mod normal, intr-o tara normala, ar trebui demarata o investigatie detaliata asupra faptelor ce reies din aceste discutii. Din ele rezulta ca ar fi vorba despre mai multe infractiuni, unele dintre acestea fiind si identificate de catre participantii la discutie.

Da, e absolut clar ca unii lideri USL incearca din rasputeri sa fraudeze referendumul prin micsorarea numarului de cetateni de pe listele electorale, astfel incat cvorumul sa fie intrunit, iar referendumul validat. Discutiile despre gorjenii morti, despre romanii din strainatate sunt dovezi puternice.

Nu mai spunem ca toata aceasta contestare a rezultatelor referendumului de catre USL este ilegala si imorala, deoarece USL a acceptat modul initial de organizare a referendumului, inclusiv numarul romanilor cu drept de vot! Cu alte cuvinte, vor sa conteste regulile meciului dupa ce au acceptat meciul si l-au si jucat!

Exilati moral

In acest moment, ar trebui sa fie clar pentru MULTI romani ca acesti politicieni USL sunt in stare de orice manevra ilegala pentru a pune mana pe putere. Chiar ei recunosc in aceste interceptari: instiga la infractiuni. Sunt un grup infractional organizat!

Din nefericire, sunt aproape sigur ca nu vor pati nimic! Iar cei care-i sustin vor trece orbeste si peste acest fapt! Dar intr-o tara normala nu ar fi scapat nepedepsiti.

Intr-o tara normala, ar fi fost judecati pentru INALTA TRADARE si SUBMINAREA INSTITUTIILOR STATULUI! Si condamnati ca atare daca sunt vinovati!

In orice tara normala! Din nefericire, Romania nu este o tara normala!

Si tot ei cer o tara ca afara! Noi, insa, cerem o tara normala!

http://www.econtext.ro/dosar–2/editorial/intr-o-tara-normala-cei-care-conspira-la-masluirea-referendumului-trebuie-judecati-de-inalta-tradare.html

Related posts

Studiu: Aproape toate tipurile de pateu vegetal pe care le mancam contin E-uri

Asaftei Bogdan

Revolta eşuată a grupării Wagner. Oficial ucrainean: „Prigojin l-a umilit pe Putin”

econtext

NATO mai puternică

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More