10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

NUME GRELE pe lista demnitarilor a caror avere ar putea fi confiscata: doctorul lui Adrian Nastase, sindicalistul Petcu, fostul senator Radulescu. VEZI lista celor 26 care ar putea pierde milioane

Politisti, fosti deputati si senatori, consilieri locali, sindicalisti, inspectori, primari!

Bani

Asa arata lista bugetarilor care ar putea ramane fara zeci si sute de mii de euro, bani considerati nejustificati si care ar putea fi confiscati, dupa cum arata Agentia Nationala de Integritate (ANI).

Iar deasupra tuturor troneaza cateva nume cu mare greutate: Serban Bradisteanu, Marius Petcu si Cristian Radulescu.

Econtext va prezinta un top al persoanelor care si-ar putea pierde o parte uriasa din avere, existand suspiciunea ca averea in cauza a fost dobandita ilicit.

Un top al persoanelor care sunt cercetate pentru avere nejustificata si posibil obtinute prin mijloace frauduloase. Si a caror avere ar putea fi confiscata, cercetarile si procesele fiind in curs de derulare pentru cei mai multi.

Judecatori si infractori

Iata si analize publicate de Econtext despre sistemul juridico-infractional din Romania:

 

LISTA DEMNITARILOR INFRACTORITOPUL celor 55 de politicieni care iau bani ilegal din mai multe functii

 

Exclusiv Econtext. Cine conduce Romania! Harta baronilor locali din Romania. Baronii vechi si noi

 

Harta infractionalitatii! Unde este cel mai nesigur de trait in Romania. Topul judetelor dupa numarul infractiunilor

 

PUSCARIE PENTRU GULERELE ALBE. Ce politicieni si oameni de afaceri se racoresc intensiv in inchisori. TOP 65 puscariasi si puscariabili celebri

 

Top

Medicul Serban Bradisteanu a fost senator in legislatura 2000 – 2004 din partea PSD.

El este seful sectiei de Chirurgie Cardiaca din cadrul Spitalului Floreasca. Bradisteanu este faimos pentru ca in iunie 2012, impreuna cu mediul Ioan Lascar, l-au operat pe Adrian Nastase, dupa tentativa acestuia de sinucidere.

Si tot el este faimos pentru ca este cercetat pentru o suma frumusica, considerata nejustificata. Mai exact, exista o diferenta uriasa intre veniturile realizate de acesta si averea sa. Iar diferenta este de… 3.500.000 euro. Da, 3,5 milioane de euro!

El nu este singurul bugetar care nu-si poate justifica milioanele sau sutele de mii de euro obtinute doar din salariul de angajat public. Pe lista figureaza chiar si un agent de politie cu peste 1 milion de euro!

 

Dar iata aici lista CELOR 26 a caror avere ar putea fi confiscata:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://econtext.ro/eveniment–2/justitie/nume-grele-pe-lista-demnitarilor-a-caror-avere-ar-putea-fi-confiscata-doctorul-lui-adrian-nastase-sindicalistul-petcu-fostul-senator-radulescu-vezi-lista-celor-26-care-ar-putea-pierde-milioane.html

Related posts

Putin n-are arme contra tancurilor occidentale. Câte a pierdut Ucraina, de fapt

econtext

Kievul, sub asediu. Atacuri cu rachete rusești „Kinjal” în Capitala Ucrainei, joi dimineață

econtext

A fost dat afară! Decizia luată de Moscova. Situaţia de pe frontul din Ucraina era dezastruoasă

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More